Helaas konden wij niets vinden!

solex rijden

gezellig op stap met een solex
€35,- p.p.
Suggesties:

solex losse verhuur

maak vanaf rent&joy een heerlijke tocht langs de kust en door de zeeuws vlaamse polder. Lunch kan in diverse gelegenheden.

Boek nu

solex gave haven tour Terneuzen 

bekijk de havens van Terneuzen eens van een hele andere kant. Met de solex bezoek je de onbekende locaties in het havengebied.

solex Delausanne IJzendijke

treedt in de sporen van prins Maurits en ontdek vanuit IJzendijke de Vlaamse polders op de solex. U kunt kiezen uit een lunch, borrel of diner.

Boek nu

solex tour met bezoek aan de vuurtoren

Elke woensdagmiddag, min. 8 en maximaal 15 personen. Op de E-Solex naar de vuurtoren, ontvangst met gids en rondleiding. 

Boek nu

solex Baeckermat Westdorpe

vanaf dit punt kunt u door de Zeeuwse en Belgische polders cruisen. Geniet daarna van een heerlijke BBQ of 3-gangen diner

Boek nu

let op: Bij alle arrangementen staat een vanaf prijs. De keuze voor een restaurant is bepalend voor de prijs, wij vragen u om zelf te reserveren en af te rekenen  bij het desbetreffende restaurant. Bij arrangementen op locatie rekenen wij vervoerskosten.

 

 

reserveer een van deze arrangementen

Zoekt u losse verhuur? Bekijk dan onze verhuurpagina
Aanpassingen op het arrangement zijn mogelijk. Wilt u een aangepast arrangement? Neem dan contact op met Wout op 06 20 42 65 68.

geef een unieke beleving kado!

cadeaukaart

wow! dit ga je zelf meemaken

goedgekeurd! dit vonden anderen ervan

default image

Super service!

Bij deze willen wij wout nog eens bedanken. Zondag kwamen we met 6 dames terug van een tour met de esolexen. Omdat we wat haast hadden ivm de voetbalwedstrijd van Nederland tegen Mexico en we op zagen tegen de fiets tocht terug naar breskens. Heeft wout tegen een kleine meerprijs onze fietsen in zijn bus geladen en konden wij op de solexen naar breskens. waar we de solexen en fietsen konden omruilen en wij nog precies op tijd op de boot waren waardoor we mooi op tijd waren om de voetbalwedstrijd in vlissingen te kijken. Wout service punt SUPER bedankt voor deze service.

Renate Janssen 17 april 2015

deel! vertel een vriend