Helaas konden wij niets vinden!

solex rijden

gezellig op stap met een solex
€35,- p.p.
Suggesties:

solex losse verhuur

maak vanaf rent&joy een heerlijke tocht langs de kust en door de zeeuws vlaamse polder. Lunch kan in diverse gelegenheden.

Boek nu

solex gave haven tour Terneuzen 

bekijk de havens van Terneuzen eens van een hele andere kant. Met de solex bezoek je de onbekende locaties in het havengebied.

solex Delausanne IJzendijke

treedt in de sporen van prins Maurits en ontdek vanuit IJzendijke de Vlaamse polders op de solex. U kunt kiezen uit een lunch, borrel of diner.

Boek nu

solex tour met bezoek aan de vuurtoren

Elke woensdagmiddag, min. 8 en maximaal 15 personen. Op de E-Solex naar de vuurtoren, ontvangst met gids en rondleiding. 

Boek nu

solex Baeckermat Westdorpe

vanaf dit punt kunt u door de Zeeuwse en Belgische polders cruisen. Geniet daarna van een heerlijke BBQ of 3-gangen diner

Boek nu

let op: Bij alle arrangementen staat een vanaf prijs. De keuze voor een restaurant is bepalend voor de prijs, wij vragen u om zelf te reserveren en af te rekenen  bij het desbetreffende restaurant. Bij arrangementen op locatie rekenen wij vervoerskosten.

 

 

reserveer een van deze arrangementen

Zoekt u losse verhuur? Bekijk dan onze verhuurpagina
Aanpassingen op het arrangement zijn mogelijk. Wilt u een aangepast arrangement? Neem dan contact op met Wout op 06 20 42 65 68.

geef een unieke beleving kado!

cadeaukaart

wow! dit ga je zelf meemaken

goedgekeurd! dit vonden anderen ervan

default image

Het was de max!

We dachten dat scooteren leuk zou zijn, maar nee hoor : het was de max !! met zijn 6en en 2 kids achterop reden we op de duinpaden met zicht op zee en verder (met de knooppuntenkaart gekregen van Wout) langs de landelijke wegen van zeeland met hier en daar een stop zoals in Groede waar we demonstratief onze aanwezigheid toonden door rond het ganse marktplein te rijden met natuurlijk veel benijdenswaardig blikken van de terrasgangers. Ook onderweg zag je veel vriendelijke blikken en werden hallo’s en hoi’s uitgewisseld. Nu genieten we nog van de foto’s en filmpjes die stiekem gemaakt zijn van diegenen die in de graskant gesukkeld waren en een beetje hilarisch terug op de weg probeerden te geraken met het nodige gegil (vrouwen hé !). Het enthousiasme van Wout en Nell zijn aanstekelijk; jullie zien ons nog terug !

Familie Pieters 5 maart 2015

deel! vertel een vriend