tip!

bij boeking arr. 3,5 uur op di./wo./of do. koffie + luikse wafel gratis!

solex rijden

gezellig op stap met een solex
€35,- p.p.
Suggesties:

solex losse verhuur

maak vanaf rent&joy een heerlijke tocht langs de kust en door de zeeuws vlaamse polder. Lunch kan in diverse gelegenheden.

Boek nu

solex gave haven tour Terneuzen 

bekijk de havens van Terneuzen eens van een hele andere kant. Met de solex bezoek je de onbekende locaties in het havengebied.

solex Delausanne IJzendijke

treedt in de sporen van prins Maurits en ontdek vanuit IJzendijke de Vlaamse polders op de solex. U kunt kiezen uit een lunch, borrel of diner.

Boek nu

solex tour met bezoek aan de vuurtoren

Elke woensdagmiddag, min. 8 en maximaal 15 personen. Op de E-Solex naar de vuurtoren, ontvangst met gids en rondleiding. 

Boek nu

solex Baeckermat Westdorpe

vanaf dit punt kunt u door de Zeeuwse en Belgische polders cruisen. Geniet daarna van een heerlijke BBQ of 3-gangen diner

Boek nu

let op: Bij alle arrangementen staat een vanaf prijs. De keuze voor een restaurant is bepalend voor de prijs, wij vragen u om zelf te reserveren en af te rekenen  bij het desbetreffende restaurant. Bij arrangementen op locatie rekenen wij vervoerskosten.

 

 

reserveer een van deze arrangementen

Zoekt u losse verhuur? Bekijk dan onze verhuurpagina
Aanpassingen op het arrangement zijn mogelijk. Wilt u een aangepast arrangement? Neem dan contact op met Wout op 06 20 42 65 68.

geef een unieke beleving kado!

cadeaukaart

wow! dit ga je zelf meemaken

goedgekeurd! dit vonden anderen ervan

Segway rijden is cool

Segway rijden over de dijk bij Nieuwvliet met een stevig briesje en het zonnetje op je bol, afgewisseld met solexrijden door het prachtige gebied rondom Groede en Nieuwvliet. Wat wil een mens nog meer? Dat het steeds droog blijft? Mwa, met de regenponcho's van Wout en een schuilplekje onderweg hielden we het wel vol. Dat de koffiepauze aldaar er voor zorgde dat we de Segways niet meer aan de praat kregen was een kleinigheidje, en werd keurig door Wout opgelost! Goede service, zonder extra kosten. Prima geregeld!

deel! vertel een vriend