Helaas konden wij niets vinden!

Solex rijden

gezellig op stap met een solex
vanaf € 35 p.p.
Suggesties:

Solex losse verhuur

Maak vanaf Rent & Joy een heerlijke tocht langs de kust en door de Zeeuws Vlaamse polders. Lunch kan in diverse gelegenheden.

 

 Boek nu

 

Solextour Groede Podium

Maak vanaf Rent & Joy een heerlijke tocht langs de kust en door de Zeeuws Vlaamse polders. Eindig de tour bij Groede Podium voor een overheerlijk buffet of barbecue of start de tour op z’n Zeeuws met een Groese paptaart en Zeeuwse bolus.

Boek nu

let op: Bij alle arrangementen staat een vanaf prijs. De keuze voor een restaurant is bepalend voor de prijs, wij vragen u om zelf te reserveren en af te rekenen  bij het desbetreffende restaurant. Bij arrangementen op locatie rekenen wij vervoerskosten.

 

 

reserveer een van deze arrangementen

Zoekt u losse verhuur? Bekijk dan onze verhuurpagina
Aanpassingen op het arrangement zijn mogelijk. Wilt u een aangepast arrangement? Neem dan contact op via info@rentenjoy.nl.

geef een unieke beleving kado!

cadeaukaart

wow! dit ga je zelf meemaken

goedgekeurd! dit vonden anderen ervan

default image

Supermiddag met de collega’s

Wat een superleuke middag hebben wij gehad met 8 collega's . We hebben verschrikkelijk veel gelachen om zo met zijn allen langs de kust te scooteren, af en toe een pitstop en dan weer verder! Alles werd keurig uitgelegd en samen met Rent & Joy hebben we de route uitgestippeld. Bedankt, mede namens mijn collega's uit Goes.

Marion Geyssens 17 april 2015

deel! vertel een vriend