Helaas konden wij niets vinden!

Solex rijden

gezellig op stap met een solex
vanaf € 35 p.p.
Suggesties:

Solex losse verhuur

Maak vanaf Rent & Joy een heerlijke tocht langs de kust en door de Zeeuws Vlaamse polders. Lunch kan in diverse gelegenheden.

 

 Boek nu

 

Solextour Groede Podium

Maak vanaf Rent & Joy een heerlijke tocht langs de kust en door de Zeeuws Vlaamse polders. Eindig de tour bij Groede Podium voor een overheerlijk buffet of barbecue of start de tour op z’n Zeeuws met een Groese paptaart en Zeeuwse bolus.

Boek nu

let op: Bij alle arrangementen staat een vanaf prijs. De keuze voor een restaurant is bepalend voor de prijs, wij vragen u om zelf te reserveren en af te rekenen  bij het desbetreffende restaurant. Bij arrangementen op locatie rekenen wij vervoerskosten.

 

 

reserveer een van deze arrangementen

Zoekt u losse verhuur? Bekijk dan onze verhuurpagina
Aanpassingen op het arrangement zijn mogelijk. Wilt u een aangepast arrangement? Neem dan contact op via info@rentenjoy.nl.

geef een unieke beleving kado!

cadeaukaart

wow! dit ga je zelf meemaken

goedgekeurd! dit vonden anderen ervan

default image

Super service!

Bij deze willen wij jullie  nog eens bedanken. Zondag kwamen we met 6 dames terug van een tour met de e-solexen. Omdat we wat haast hadden i.v.m. de voetbalwedstrijd van Nederland tegen Mexico en we op zagen tegen de fietstocht terug naar Breskens. Heeft wout tegen een kleine meerprijs onze fietsen in zijn bus geladen en konden wij op de solexen naar Breskens. waar we de solexen en fietsen konden omruilen en wij nog precies op tijd op de boot waren waardoor we mooi op tijd waren om de voetbalwedstrijd in Vlissingen te kijken. SUPER bedankt voor deze service!

Renate Janssen 17 april 2015

deel! vertel een vriend