leuk om te huren

€20,-

Solex rijden

De alom bekende Solex is nu een trendy voertuig en elektrisch uitgevoerd waardoor het milieu gespaard word en jij geruisloos kunt toeren door de omgeving. De actieradius is ongeveer 30-35 km. en de snelheid is 25 km/u. waardoor er geen helmplicht is. Ideaal voor vrienden / vriendinnendag, familiedag of bedrijfsuitje. Prijs voor 3,5 uur € 35
Prijs voor 1/1 dag € 50.

€30,-

Scooter rijden

Een Nimoto scooter heeft een  moderne look & een robuuste feeling. Comfortabel, royaal uitgevoerd zadel, veel chroom, compact stuur. De Nimoto heeft een actieradius van ongeveer 50 – 70 km. en een snelheid van 25 km. per uur waardoor er geen helmplicht is. Ideaal voor 1 persoon maar een kind achterop meenemen behoort ook tot de mogelijkheden. Prijs voor een hele dag € 70. Meerdere dagen € 35 per dag.

 

€12,50

E-bike rijden

Met een e-bike kun je met minder inspanning meer kilometers afleggen. Dank zij de trapondersteuning word fietsen een stuk aangenamer en trotseer je dat zwoele windje wat er bijna altijd is aan de kust. De actieradius is ongeveer 50 – 60 km. zodat je een mooie dagtocht kunt maken. Prijs voor een 1/1 dag €25. Meerdere dagen huren kan in overleg. E-Bike reserveren per mail behoort niet tot de mogelijkheden.

 

let op: verhuur van solexen is mogelijk op locatie. Vraag ons naar de voorwaarden.

 

geef ons door wat u wilt reserveren

Wilt u huren bij Rent&Joy en staat het aantal er niet tussen of heeft u vragen? Neem dan contact op via info@rentenjoy.nl.

geef een unieke beleving kado!

wow! dit ga je zelf meemaken

goedgekeurd! dit vonden anderen ervan

default image

Super service!

Bij deze willen wij wout nog eens bedanken. Zondag kwamen we met 6 dames terug van een tour met de esolexen. Omdat we wat haast hadden ivm de voetbalwedstrijd van Nederland tegen Mexico en we op zagen tegen de fiets tocht terug naar breskens. Heeft wout tegen een kleine meerprijs onze fietsen in zijn bus geladen en konden wij op de solexen naar breskens. waar we de solexen en fietsen konden omruilen en wij nog precies op tijd op de boot waren waardoor we mooi op tijd waren om de voetbalwedstrijd in vlissingen te kijken. Wout service punt SUPER bedankt voor deze service.

Renate Janssen 17 april 2015

deel! vertel een vriend