leuk om te huren

€20,-

e-solex

De alom bekende solex is nu een trendy voertuig en elektrisch uitgevoerd waardoor het milieu gespaard word en jij geruisloos kunt toeren door de omgeving. De actieradius is ongeveer 25 à 30 km per accu en de snelheid is max. 25 km/u., waardoor er geen helmplicht is. Ideaal voor vrienden-/ vriendinnendag, familiedag of bedrijfsuitje. Prijs voor 3,5 uur € 35. Prijs voor 1/1 dag € 50.

€30,-

e-scooter

Een Nimoto scooter heeft een moderne look & een robuuste feeling. Comfortabel, royaal uitgevoerd zadel, veel chroom, compact stuur. De Nimoto heeft een actieradius van ongeveer 60 km per accu en een snelheid van 25 km. per uur waardoor er geen helmplicht is. Ideaal voor 1 persoon, maar een kind achterop meenemen behoort ook tot de mogelijkheden. Prijs voor een hele dag € 70. Meerdere dagen € 35 per dag.

 

€12,50

e-bike 

Met een e-bike kun je met minder inspanning meer kilometers afleggen. Dankzij de trapondersteuning wordt fietsen een stuk aangenamer en trotseer je dat zwoele windje wat er bijna altijd is aan de kust. De actieradius is ongeveer 80 à 90 km per accu, zodat je een mooie dagtocht kunt maken. Prijs voor een 1/1 dag € 25. Meerdere dagen huren kan in overleg. e-Bike reserveren per mail behoort niet tot de mogelijkheden.

 

€12,50

e-golfwagen 

Fluisterstil en milieuvriendelijk. Je ontdekt Zeeuws-Vlaanderen op een ontspannen manier met een elektrisch golfwagentje. De actieradius is ongeveer 35 km per accu. Prijs voor een 1/1 dag € 115. Je mag met zo’n kek wagentje rijden als je minimaal 18 jaar bent én in het bezit bent van een geldig autorijbewijs.

 

let op: verhuur van solexen is mogelijk op locatie. Vraag ons naar de voorwaarden.

 

geef ons door wat u wilt reserveren

Wilt u huren bij Rent&Joy en staat het aantal er niet tussen of heeft u vragen? Neem dan contact op via info@rentenjoy.nl.

geef een unieke beleving kado!

wow! dit ga je zelf meemaken

goedgekeurd! dit vonden anderen ervan

default image

Het was de max!

We dachten dat scooteren leuk zou zijn, maar nee hoor : het was de max !! met zijn 6en en 2 kids achterop reden we op de duinpaden met zicht op zee en verder (met de knooppuntenkaart gekregen van Wout) langs de landelijke wegen van zeeland met hier en daar een stop zoals in Groede waar we demonstratief onze aanwezigheid toonden door rond het ganse marktplein te rijden met natuurlijk veel benijdenswaardig blikken van de terrasgangers. Ook onderweg zag je veel vriendelijke blikken en werden hallo’s en hoi’s uitgewisseld. Nu genieten we nog van de foto’s en filmpjes die stiekem gemaakt zijn van diegenen die in de graskant gesukkeld waren en een beetje hilarisch terug op de weg probeerden te geraken met het nodige gegil (vrouwen hé !). Het enthousiasme van Wout en Nell zijn aanstekelijk; jullie zien ons nog terug !

Familie Pieters 5 maart 2015

deel! vertel een vriend