leuk om te huren

€25,-

segway rijden

dit zelfbalancerende toestel is een ware belevenis om te berijden. Voor vertrek krijg je een degelijke uitleg over het gebruik en na een korte instructie kun je de Segway zelf besturen om op pad te gaan. Prijs voor een 1/1uur: € 39 en voor 2 uur: € 75. Prijzen zijn inclusief instructie, dit vraagt max. 5 -10 min.. p/p. Bij huur voor 1 of 2uur met meerdere personen kunt u een tour maken door de omgeving onder deskundige begeleiding.

€20,-

solex rijden

de alom bekende Solex is nu een trendy voertuig en elektrisch uitgevoerd waardoor het milieu gespaard word en jij geruisloos kunt toeren door de omgeving. De actieradius is ongeveer 30-35 km. en de snelheid is 25 km/u. waardoor er geen helmplicht is. Ideaal voor vrienden / vriendinnendag, familiedag of bedrijfsuitje. Prijs € 35.

€30,-

scooter rijden

een Nimoto scooter heeft een  moderne look & een robuuste feeling. Comfortabel, royaal uitgevoerd zadel, veel chroom, compact stuur. De Nimoto heeft een actieradius van ongeveer 50 – 70 km. en een snelheid van 25 km. per uur waardoor er geen helmplicht is. Ideaal voor 1 persoon maar een kind achterop meenemen behoort ook tot de mogelijkheden. Prijs voor een hele dag € 50. Meerdere dagen € 35 per dag.

 

€12,50

e-bike rijden

met een e-bike kun je met minder inspanning meer kilometers afleggen. Dank zij de trapondersteuning word fietsen een stuk aangenamer en trotseer je dat zwoele windje wat er bijna altijd is aan de kust. De actieradius is ongeveer 50 – 60 km. zodat je een mooie dagtocht kunt maken. Prijs voor een 1/1 dag €25. Meerdere dagen huren kan in overleg. E-Bike reserveren per mail behoort niet tot de mogelijkheden.

 

let op: verhuur van segways en solexen is mogelijk op locatie. Vraag ons naar de voorwaarden.

 

geef ons door wat u wilt reserveren

Wilt u huren bij Rent&Joy en staat het aantal er niet tussen of heeft u vragen? Neem dan contact op via info@rentenjoy.nl.

geef een unieke beleving kado!

wow! dit ga je zelf meemaken

goedgekeurd! dit vonden anderen ervan

default image

Segway rijden is cool

Segway rijden over de dijk bij Nieuwvliet met een stevig briesje en het zonnetje op je bol, afgewisseld met solexrijden door het prachtige gebied rondom Groede en Nieuwvliet. Wat wil een mens nog meer? Dat het steeds droog blijft? Mwa, met de regenponcho's van Wout en een schuilplekje onderweg hielden we het wel vol. Dat de koffiepauze aldaar er voor zorgde dat we de Segways niet meer aan de praat kregen was een kleinigheidje, en werd keurig door Wout opgelost! Goede service, zonder extra kosten. Prima geregeld!

Arianne Lamper 6 maart 2015

deel! vertel een vriend