Groede Podium

Groede Podium

Tijdens je tocht van kust naar binnenland per e-chopper, fatbike, e-bike, elektrische scooter of e-golfkar is Groede Podium een relaxte tussenstop. Terwijl de kinderen even kunnen uitrazen op de springkussens en speeltoestellen in het speel- en bunkerpark smul je er ook van een lekker drankje, heerlijke lunch of verse pannenkoek. Ondertussen kun je genieten van het weidse uitzicht over de Groese polders.

Bunkerdorp

Als de bomen van Groede Podium konden spreken, hadden ze heel wat te vertellen! In de Tweede Wereldoorlog (1933-1945) was het park onderdeel van de Atlantikwall, de Duitse verdedigingslinie langs de Europese kust. De bunkers uit 1942 zijn nu een belangrijk onderdeel van het park. Bekijk zeker eens de authentieke schilderingen op de bunkers. Hiermee camoufleerden de soldaten de bunkers als huisje. De meeste bunkers zijn vrij toegankelijk.

Toffe evenementen

Misschien val je tijdens je tocht met je neus in de boter... Gedurende het jaar worden er namelijk verschillende toffe evenementen georganiseerd in Groede Podium.