Verhuur

Reserveren
Gegevens
Betalen
Bevestiging
Geruisloos cruisen door Zeeuws-Vlaanderen
Duurzaam, geruisloos én eigentijds cruisen langs de Zeeuws-Vlaamse kust of door de polders? Huur een elektrische solex, e-bike, elektrische scooter, e-golfwagen, elektrische auto of beachbike en ontdek wat Zeeuws-Vlaanderen te bieden heeft.
 
 

Wanneer wilt u reserveren?

Aanvangstdatum

Geen faciliteit gekozen

Categorie
10 resultaten
E-solex
E-solex
Elektrische solex  
De alom bekende solex is in een nieuw én duurzaam jasje gestoken. Met de elektrische solex spaar je het milieu en cruise je geruisloos door de omgeving. Kortom, lekker met de wind in de haren op een trendy én duurzame elektrische solex de Zeeuws-Vlaamse kust verkennen.

Bereik van onze elektrische solex
Met onze elektrische solex kun je circa 25 à 30 kilometer per accu afleggen. De elektrische solex gaat maximaal 25 kilometer per uur, waardoor je geen helm hoeft te dragen. Althans, zolang je in Zeeuws-Vlaanderen blijft. Wil je met onze elektrische solex het Belgische Knokke-Heist of Brugge ontdekken? Huur dan ook een helm bij de elektrische solex, want in België is een helm dragen verplicht.
 
Elektrische solex huren
Je huurt onze trendy elektrische solex al vanaf € 35 voor 3,5 uur of een hele dag voor € 50.
 
* Je mag al zelfstandig op pad met de elektrische solex als je in bezit bent van een geldig brommerrijbewijs en 16 jaar bent.
 
E-bike
E-bike
E-bike 
Meer kilometers met minder inspanningen afleggen. Klinkt goed hè? Dankzij de trapondersteuning op de e-bike trotseer je dat Zeeuwse zwoele windje met gemak!
 
Bereik van onze e-bike
Met onze e-bike kun je 80 à 90 kilometer afleggen.
 
E-bike huren
Je huurt onze e-bike al vanaf € 17 voor 3,5 uur of een hele dag voor € 27.

 
Beachbike
Beachbike
Beachbike 
Een actief en sportief ritje door de Groese polders, langs rietkragen, over zandduinen en langs het zoute zeewater met onze beachbike. De dikke banden van de beachbike zorgen ervoor dat je met gemak door het mulle zand naar de vloedlijn trapt.
 
Beachbike huren
Je huurt al een stoere beachbike voor € 20 voor een hele dag.
 
E-scooter
E-scooter
Elektrische scooter 
Op deze toffe elektrische scooter wil je gezien worden! Huur een elektrische scooter voor een halve of hele dag en zorg dat geen enkel Zeeuws-Vlaams pad onontdekt blijft.

Bereik van onze elektrische scooter
Met onze elektrische scooter kun je circa 60 kilometer afleggen. De elektrische scooter gaat maximaal 25 kilometer per uur, waardoor je geen helm hoeft te dragen. Wil je het Belgische Brugge, Damme of Knokke-Heist ontdekken? Huur dan ook een helm bij de elektrische scooter, want in België is een helm dragen verplicht.
 
Elektrische scooter huren
De elektrische scooter is voorzien van een comfortabel en royaal uitgevoerd zadel. Kinderen vanaf circa 8 jaar kunnen dan ook mee achterop.
Je huurt onze toffe elektrische scooter al vanaf € 70 voor een hele dag, een tweede of derde dag kost € 35 per dag.
 
* Je mag al zelfstandig op pad met de elektrische scooter als je in bezit bent van een geldig brommerrijbewijs en 16 jaar bent.
 
ElliptiGo SUB
ElliptiGo SUB
Golfwagen
Golfwagen
E-golfwagen 
Zeeuws-Vlaanderen per e-golfwagen ontdekken. Dat is nog eens ontspannen cruisen!
 
E-golfwagen huren
Met onze elektrische golfwagen kun je circa 35 kilometer afleggen.
Je huurt onze fluisterstille en milieuvriendelijke e-golfwagen vanaf € 85 voor 3,5 uur of een hele dag voor € 115.
 
Let op!
Je mag alleen in zo’n kek e-golfwagentje rijden als je minimaal 18 jaar bent én in het bezit bent van een geldig autorijbewijs.
Kinderzitje
Kinderzitje
Solexhelm
Solexhelm
Fietshelm
Fietshelm
Aanhangers
Aanhangers